Παρακαλούμε πατήστε ανανέωση για να φορτωθεί κανονικά η σελίδα (ctrl+f5)

Master in Viticulture and Oenology, Stellenbosch Univestity S.A (South Africa)

Συντάκτης: Σκουτέλας Δημήτρης
Ημερομηνία: 06.01.2011

Το μεταπτυχικό πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο του Stellenbosch διαρκεί ένα χρόνο αλλά βασική προυπόθεση για την εισαγώγη στο μεταπτυχιακό είναι ένας εκπαιδευτικός χρόνος που έχει την ονομασία HonsBScAgric (Viticulture OR Oenology)-(1 χρόνος μετά το βασικό πτυχίο)

Α' χρόνος

HonsBScAgric (Viticulture OR Oenology)

Aμπελουργία:

Εκπαίδευση στην μεθοδολογία έρευνας
ΕιδικέςΤεχνικές Αμπελουργίας
Ειδική Φυσιολογία
Αρχές Καλλιέργιας Αμπέλου in vitro

Oινολογία:

Εκπαίδευση στην μεθοδολογία έρευνας
Ειδικές τεχνικές Ανάλυσεις
Μικροοργανισμοί και οι επιπτώσεις στην ποιότητα του οίνου
Χημεία Οίνων
Διαχείρηση Περιβάλοντος

Β'χρόνος

MScAgric (Viticulture OR Oenology)
Επιλογή και πραγματοποίηση έρευνας στην Οινολογία ή στην Αμπελουργία και συμπληρωματικά μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του τμήματος Master Programe


Stellenboch Univesity