Παρακαλούμε πατήστε ανανέωση για να φορτωθεί κανονικά η σελίδα (ctrl+f5)

Master of science in Oenology and Viticulture στο πανεπιστήμιο του Geinsenheim (Germany)

Συντάκτης: Σκουτέλας Δημήτρης
Ημερομηνία: 06.01.2011

Ο πρώτος χρόνος πραγματοποιείται στην πόλη του Giessen


Α΄& Β΄Εξαμηνο (επιλογή 5 μαθημάτων)

  • Bιομετρία
  • Βιοχημεία -Βιοτεχνολογία,Φυτοπροστασία,Μοριακή Φυτοπαθολογία,Οργανική Χημεία
(Επιλογή μαθημάτων από το προπτυχιακό πρόγραμμα)

O δεύτερος χρόνος πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο του Geisenheim


Γ΄Εξάμηνο
  • Μικροβολογια Οίνων
  • Βιοτεχνολογία και Γενετική στην Αμπελουργία και στην Οινολογία
  • Μηχανική και Παραγωγή αλκοολούχων ποτών
  • Αμπελουργικές πρακτικές

Δ΄Εξάμηνο(επιλογή 5 μαθημάτων)
  • Οικοφυσιολογία
  • Οργαινκή αμπελουργία
  • Φυτοπροστασία Αμπέλου
  • Αποστάγματα
  • Παραγωγη ειδικών Οίνων
  • Ανάλυση οίνων και αλκοολούχων ποτών
  • Μάρκετινγκ οίνων
  • Παραγωγή οίνων ποιότητας

Η προθεσμία αποστολής των αιτήσεων για το μεταπτυχιακό διαρκεί από τις 1/6 εώς τις 15/7.


Πρόγραμμα σχολής


Περισσότερες πληροφορίες στο site της σχολής