Master of science in Oenology and Viticulture στο πανεπιστήμιο του Geinsenheim (Germany)
Συντάκτης: Σκουτέλας Δημήτρης
Ημερομηνία: 06.01.2011
Ο πρώτος χρόνος πραγματοποιείται στην πόλη του Giessen
Α΄& Β΄Εξαμηνο (επιλογή 5 μαθημάτων)
- Bιομετρία
- Βιοχημεία -Βιοτεχνολογία,Φυτοπροστασία,Μοριακή Φυτοπαθολογία,Οργανική Χημεία
O δεύτερος χρόνος πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο του Geisenheim
Γ΄Εξάμηνο
- Μικροβολογια Οίνων
- Βιοτεχνολογία και Γενετική στην Αμπελουργία και στην Οινολογία
- Μηχανική και Παραγωγή αλκοολούχων ποτών
- Αμπελουργικές πρακτικές
Δ΄Εξάμηνο(επιλογή 5 μαθημάτων)
- Οικοφυσιολογία
- Οργαινκή αμπελουργία
- Φυτοπροστασία Αμπέλου
- Αποστάγματα
- Παραγωγη ειδικών Οίνων
- Ανάλυση οίνων και αλκοολούχων ποτών
- Μάρκετινγκ οίνων
- Παραγωγή οίνων ποιότητας
Η προθεσμία αποστολής των αιτήσεων για το μεταπτυχιακό διαρκεί από τις 1/6 εώς τις 15/7.
Πρόγραμμα σχολής
Περισσότερες πληροφορίες στο site της σχολής