MSc Vintage
Angers France
Συντάκτης: Σκουτέλας Δημήτρης
Ημερομηνία: 11.03.2019
Ανάπτυξη διπλής τεχνικής και εμπορικής ικανότητας σε διεθνές επίπεδο στον αμπελοοινικό τομέα με βαθιά γνώση των αμπελουργικών τεχνικών. Το προγραμμά σπουδών προσφέρεται από την ESA σε συνεργασία με 10 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 9 χώρες: Γαλλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Νότια Αφρική και Χιλή.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κατάρτισης:
Semester 1 (30 ECTS ? Spain or Hungary)
Viticulture Fundamentals
Advance Wine Science
Sensory Analysis & Tasting
Optional internship in wine trade or production
Semester 2 (30 ECTS ? Italy or Portugal)
Grape Varieties & Geography
Vine Physiology & Sustainability
European Study Trip
Optional internship in wine trade or production
Semester 3 (30 ECTS ? France)
Wine Terroir & Culture
Wine Branding & Marketing
Applied Field & Case Studies
Semester 4 (30 ECTS ? Worldwide)
Professionnal Thesis Project
Viticulture Fundamentals
Advance Wine Science
Sensory Analysis & Tasting
Optional internship in wine trade or production
Semester 2 (30 ECTS ? Italy or Portugal)
Grape Varieties & Geography
Vine Physiology & Sustainability
European Study Trip
Optional internship in wine trade or production
Semester 3 (30 ECTS ? France)
Wine Terroir & Culture
Wine Branding & Marketing
Applied Field & Case Studies
Semester 4 (30 ECTS ? Worldwide)
Professionnal Thesis Project