Παρακαλούμε πατήστε ανανέωση για να φορτωθεί κανονικά η σελίδα (ctrl+f5)

MSc Vintage

Angers France

Συντάκτης: Σκουτέλας Δημήτρης
Ημερομηνία: 11.03.2019

Ανάπτυξη διπλής τεχνικής και εμπορικής ικανότητας σε διεθνές επίπεδο στον αμπελοοινικό τομέα με βαθιά γνώση των αμπελουργικών τεχνικών.  Το προγραμμά σπουδών  προσφέρεται από την ESA σε συνεργασία με 10 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 9 χώρες: Γαλλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Νότια Αφρική και Χιλή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κατάρτισης:


Semester 1 (30 ECTS ? Spain or Hungary)
Viticulture Fundamentals
Advance Wine Science
Sensory Analysis & Tasting

Optional internship in wine trade or production

Semester 2 (30 ECTS ? Italy or Portugal)
Grape Varieties & Geography
Vine Physiology & Sustainability
European Study Trip

Optional internship in wine trade or production

Semester 3 (30 ECTS ? France)
Wine Terroir & Culture
Wine Branding & Marketing
Applied Field & Case Studies

Semester 4 (30 ECTS ? Worldwide)
Professionnal Thesis Project